urbanisme

MAPES Pas endavant per la transformació urbanística del Segle XX

Comencen les obres per renovar l'entorn dels carrers Lepant, Roger de Llúria i Navas de Tolosa amb la construcció d'un nou passatge

per La torre del Palau, 19 de març de 2021 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els treballs d'urbanització del carrer de Navas de Tolosa de Terrassa, en el tram comprès entre els carrers del Pare Font i Roger de Llúria, comencen aquest divendres. L'actuació, amb un pressupost de 920.417,48 euros, preveu la construcció d'un nou passatge entre Navas de Tolosa i Lepanto i la urbanització dels carrers de Lepanto i del Pare Font en trams pròxims al nou vial.

És una acció que forma part del Pla de Millora Urbana (PMU) del barri del Segle XX, que contempla crear espai públic, nous habitatges i l'ampliació de voreres entre la carretera de Rubí i el carrer de Roger de Llúria. El termini de finalització del projecte és de sis mesos i van a càrrec de l'empresa Árqura Homes.

 


En el mateix projecte es preveu la construcció de 124 habitatges. D'aquests, 30 són de protecció oficial i s'ubicarien a la finca municipal situada al carrer de Lepant, entre els carrers de Roger de Llúria i del Pare Font. 12 més són concertats, de promoció privada.


A banda, es construiran 2.100 metres quadrats d'espai públic. En aquest sentit, s'eixamplarà la vorera del costat nord del carrer de Navas de Tolosa, com ja s'ha fet en el tram comprès entre el carrer de Baldrich i la carretera de Rubí.

 

 

Participació