Detenen cinc veïns de Terrassa per robar centenars de queviures i peces de roba en supermercats

Els Mossos els van enxampar "in fraganti" en un dels trasters on emmagatzevamen els objectes sostretsa

Objectes que els Mossos van trobar als trasters on el grup guardava els botins.
Objectes que els Mossos van trobar als trasters on el grup guardava els botins. | Mossos
Redacció
18 de març del 2021
Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir aquest dimarts 16 de març cinc veïns de Terrassa d'entre 18 i 47 anys com a presumptes autors de diversos delictes de furt i receptació. Després de passar a disposició judicial aquest dijous, el jutjat de guàrdia de Terrassa n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

La policia catalana va rebre un avís que en una empresa de lloguer de trasters de la ciutat s'hi guardaven objectes robats. Un cop al lloc, van observar com un home obria un dels trasters i portava un carretó carregat amb bosses plenes. Els agents es van apropar al traster, on hi havia desenes de bosses plenes de menjar i roba. L'home que es trobava al lloc va reconèixer que eren robats.

Durant l'actuació, dues dones i dos homes -ara detinguts- van entrar en un altre traster, i en veure la presència policial, van intentar fugir corrents. Els agents els van seguir i els van aturar quan intentaven pujar al seu vehicle. A dins d'aquest hi van trobar productes de supermercat i una clau amagada que obria un dels trasters. També portaven un ganxo per trencar sistemes d'alarma, una bossa folrada per inhibir alarmes i diners en efectiu.

En total, es van recuperar 1.866 productes sostrets: 242 rajoles de xocolata, 198 paquets de cafè, 1.025 bosses de fruits secs, 247 tubs de pasta de dents, 129 peces de roba de marques conegudes, 20 parells de vambes i cinc de sabates.