Mishima, Rigoberta Bandini i Maria Jaume a la segona edició del Fred Festival

El festival s'ha adaptat a les restriccions de la Covid-19 amb un format més reduït

L'artista Rigoberta Bandini.
L'artista Rigoberta Bandini. | Fred Festival
Redacció
21 de març del 2021
El Fred Festival de Terrassa celebra la seva segona edició el pròxim mes de maig amb mitja dotzena de concerts. El cantautor Pau Vallvé, l'exitosa artista polifacètica Rigoberta Bandini i la cantautora mallorquina Maria Jaume actuaran divendres 14, seguits pel mític grup barceloní Mishima i els grups terrassencs Bounties i Guineu, dissabte 15 de maig.

El festival se celebra enguany en un format més íntim. L'aforament s'ha reduït a un terç, amb capacitat per a 500 persones al dia, en un espai obert i dividit en quatre trams amb cadires i taules per mantenir la distància de seguretat.

Tot i la impossibilitat de celebrar l'edició de l'any passat, el Fred ha mantingut la majoria del seu públic que ja va comprar les entrades. Així i tot, encara en resten 400 a la venda que es poden aconseguir a través de la plataforma Entradium. 

Des de l'organització estan acabant de definir l'espai on es faran els concerts per complir amb el Procicat i les normatives establertes per la pandèmia. El 2019 el festival s'estrenava amb els concerts de Nil Moliner, Ramon Mirabet i Zea Mays, entre d'altres. L'any passat, tot i haver d'ajornar l'edició, el Fred va tancar l'any amb el concert de The Tyets i Ferran Palau a la Sala Rasa 64 de Terrassa.