Terrassa es reuneix amb Interior, cossos policials i Fiscalia per l'onada de robatoris en escoles de la ciutat

La Junta Local de Seguretat celebra una sessió extraordinària presidida per Ballart i amb la presència d'alts càrrecs dels cossos policials, Fiscalia i regidors de l'Ajuntament de Terrassa

La trobada ha estat telemàtica, amb Ballart i Sàmper junts a l'Ajuntament de Terrassa.
La trobada ha estat telemàtica, amb Ballart i Sàmper junts a l'Ajuntament de Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
17 de març del 2021
La Junta Local de Seguretat de Terrassa s'ha reunit aquest dimarts al migdia en una sessió extraordinària per fer seguiment dels robatoris en escoles de Terrassa de les últimes setmanes i per parlar sobre accions que s'estan desenvolupant a la ciutat.

L'alcalde, Jordi Ballart, ha reconegut la "coordinació" entre Mossos d'Esquadra i Policia Municipal per la prevenció i detenció dels autors- d'aquests robatoris, i ha remarcat que cal "intensificar" la col·laboració entre cossos per una estratègia efectiv, afegint tots els actors possibles a l’estratègia. 
 
Per la seva banda, el conseller ha volgut agrair la "preocupació" de la ciutat davant dels fets i ha posat Terrassa com a exemple, ja que, ha assegurat, "quan s’uneixen esforços, els resultats obtinguts són positius". 

A banda de Ballart i Sàmper, a la reunió hi ha assistit l'intendent de la Policia Municipal, Antoni Flores, així com comissaris i inspectors de Mossos, Guàrdia Civil, Policia Nacional de l'àrea de Terrassa, la regidora d'Educació, Teresa Ciurana, el de Seguretat, Xavier F. Rivero, i la tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat Lluïsa Melgares, i també la Fiscal en cap de la Fiscalia de Terrassa, Remei Serrano, entre d'altres.
 
 
Arxivat a