Cultura popular

VÍDEO «Que què tenim?»; els Minyons exposen les «coses increïbles» de Terrassa per captar socis

La colla malva impulsa una campanya per assegurar "garantir la sostenibilitat de l'entitat a mitjà i llarg termini"

per La torre del Palau , 17 de març de 2021 a les 19:00 |
La colla castellera dels Minyons de Terrassa ha presentat aquest dimarts, en una roda de premsa, la campanya "Fes Terrassa, fes Minyons, fes-te soci", amb què volen captar nous col·laboradors per aconseguir un augment d'ingressos en uns moments difícils per la cultura popular. A més, per assegurar que qualsevol persona es pugui fer sòcia deixant de banda la seva situació econòmica, s'ha creat una quota reduïda. 
 

El president de la colla, Jaume Maeso, exposava la situació econòmica de l'entitat en una entrevista amb LaTorre setmanes enrere. Per revertir aquests números vermells, ara volen aconseguir ingressos per "garantir la sostenibilitat de l'entitat a mitjà i llarg termini teixint una xarxa de socis entre "terrassencs aficionats als castells i a la cultura popular".


Per això, la colla es dirigeix a la ciutadania amb un vídeo en què mostra les "coses bones" de Terrassa: des de l'arquitectura, a la cultura popular, passant per l'esport, la gastronomia o el seu entorn privilegiat. Així, volen captivar als terrassencs per donar una empenta a la colla quan més la necessita, i així, poder seguir portant el nom de la ciutat pel món. 

Les persones interessades a col·laborar amb la colla poder omplir un formulari a la pàgina web dels Minyons clicant a aquest enllaç o dirigint-se a la secretaria del seu local (carrer Teatre, 4) els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17 a 20.30 h.
 

 

Participació