12 grups bombolla es confinen i 13 es reincorporen en les últimes hores a les escoles de Terrassa

La xifra de classes aïllades a la ciutat és de 34, que pertanyen a 26 centres educatius

Escola
Escola | Adrià Costa
Redacció
17 de març del 2021
Actualitzat el 18 de març a les 10:18h
La xifra de grups escolars bombolla confinades per Covid-19 a Terrassa ha disminuït tímidament respecte al recompte d'aquest dimarts: actualment en són 34, una menys que fa 24 hores i 3 menys que el divendres 12 de març. Aquestes corresponen a 27 centres educatius de la ciutat, i afecten, segons dades d'Educació, a 727 alumnes egarencs.

A secundària hi ha 14 grups confinats: dos a l'IES Torre del Palau, dos al de Can Jofresa, dos al Mont Perdut i també al Mare de Déu del Carme. També n'hi ha un al Blanxart, al Cavall Bernat, al Cim, a les Aimerigues, al Segle XX, i a l'IES Terrassa.

A infantil i primària hi ha 18 grups en quarantena: quatre al Roser Capdevila i un al Sagrat Cor, a l'Agustí Bartra, al Creixen, al Vallès, al Vapor, a l'Escola Pia, al Font de l'Alba, al Francesc Aldea, al Josep Ventalló i Vintró, a les Arenes, al Mare de Déu del Carme, al Ramon Pont, al Ramon y Cajal i al Roc Alabern. També es troben confinats un grup bombolla de les escoles bressol la Lluna i Coloraines.

A més, en les últimes hores s'han reincorporat a l'activitat presencial 13 classes: a secundària són dos grups de l'IES Blanxart i el Sagrat Cor, i un a l'IES Can Roca, l'IES Terrassa i al Montserrat Roig. A infantil i primària són un grup de l'Enxaneta, Font de l'Alba, Isaac Peral, Joan XXIII i les Arenes. També es va reobrir la llar d'infants Grimm, tancada dies enrere.