Baixa fins a 35 la xifra de grups bombolla confinats en escoles de Terrassa

24 centres educatius compten amb classes confinades, mesura que afecta prop de 1.300 alumnes

A l'últim recompte, el 12 de març, hi havia 38 grups confinats de 28 escoles i instituts.
A l'últim recompte, el 12 de març, hi havia 38 grups confinats de 28 escoles i instituts. | ACN
Redacció
16 de març del 2021
Actualitzat el 17 de març a les 9:56h
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa ha caigut lleument des de l'últim recompte, de divendres 12: actualment hi ha 35 grups bombolla en quarantena, dos menys que aleshores. Aquests, segons dades d'Educació i de l'Ajuntament, corresponen a 24 centres educatius, i la mesura afecta 1.277 alumnes dels prop que té la ciutat. Divendres passat, hi havia 28 escoles i instituts amb classes aïllades.

A secundària hi ha 15 classes tancades: tres a l'IES Blanxart, dos a l'IES Terrassa, al Mont Perdut, al col·legi Sagrat Cor, i un a l'IES Can Roca, al Cim, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Segle XX i a l'IES Torre del Palau.

A infantil i primària es mantenen en quarantena 17 grups: tres a l'escola Roser Capdevila, dos a les Arenes i al Font de l'Alba, i un al Vapor, a l'Enxaneta, a l'Escola Pia, al Francesc Aldea, a l'Isaac Peral, al Joan XXIII, al Mare de Déu del Carme, al Ramon Pont, al Roc Alabern i al Sagrat Cor. Les escoles bressol Grimm, la Lluna i Coloraines també tenen un grup bombolla confinat.

A banda, en les últimes hores s'han reincorporat nou grups: sis a secundària (un a l'IES Blanxart, un a l'IES Can Roca, un al Joaquima de Vedruna, un al Mont Perdut, un a l'IES Terrassa i un al Torre del Palau. A infantil i primària, s'han incorporat un grup del Joaquima de Vedruna, de l'escola Ponent i de la Serra de l'Obac.