FOTOS Adopten a Holanda dos gossos abandonats de Terrassa

Un acord internacional del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics egarenc ha permès que en Hootch i en Nano trobin una família

16 de març del 2021
En Hootch i en Nano, dos gossos que fins ara residien al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics (CAAD) de Terrassa, han estat adoptats per dues famílies holandeses.

Tal com ha explicat a les xarxes socials el quart tinent d'alcalde de Drets Socials i regidor de Benestar Animal, Noel Duque, els dos animals, un d'ells "invisible al CAAD durant tres anys i l'altre un cadell estigmatitzat per la seva raça", han trobat casa en país amb "abandonament 0 on no es prejutja per la raça ni la mida".

​Aquesta adopció transfronterera, segons Duque, arriba gràcies a "un voluntariat meravellós" del personal del CAAD, que ha construït ponts amb animalistes d'altres països per trobar solucions més enllà de les fronteres per a gossos abandonats. Amb aquesta via, afegeix, es permet que animals "invisibles, estigmatitzats i malalts" trobin una família.

En Hootch i en Nano, que s'han beneficiat d'aquestes col·laboracions, assegura el regidor, "estan en cases meravelloses i han abandonat actituds que abans els condemnaven".