Aquesta és la programació de la segona edició a Terrassa del congrés «Dones, Ciència i Tecnologia»

Se celebrarà els dies 25 i 26 de març amb un atractiu cartell comporst per desenes d'actes telemàtics i presencials

Presentació del WSCITECH21.
Presentació del WSCITECH21. | EUIT
Redacció
15 de març del 2021
Actualitzat el 24 de març a les 14:18h

Després d'una interrupció al 2020 a causa de la pandèmia, el congrés Dones, Ciència i Tecnologia celebrarà la seva segona edició aquest dijous 25 i divendres 26 de març a Terrassa. La UPC, l'Ajuntament de Terrassa, l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) uneixen forces amb l'objectiu de visibilitzar i fer valdre aportacions de dones que treballen en diferents disciplines, especialment les d'universitats egarenques.

El congrés vol fomentar l'accés i la participació de les nenes, noies i dones en els àmbits científics i tecnològics i integrar la perspectiva de gènere en totes les esferes de l'àmbit acadèmic i educatiu. Amb una programació híbrida composta per actes presencials però sobretot telemàtics, es preveu la celebració de conferències, taules rodones gratuïtes. Inscriu-te aquí.

Totes les activitats es troben catalogades en quatre categories: Dones i Tecnologia, Dones i Salut, Dones i Ciència, i Divulgació i Comunicació. Consulta la programació sota aquestes línies.

Programa del Congrés Dones, Ciència i Tecnologia by naciodigital on Scribd