Terrassa inicia sessions de gimnàstica gratuïta per la gent gran

Les classes començaran a finals de març i es faran en quatre punts estratègics de la ciutat

Cristina Gómez
14 de març del 2021
Amb l'objectiu de potenciar la pràctica d'exercici físic i la millora de la qualitat de vida de les persones grans, l'Ajuntament de Terrassa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental han posat en marxa un programa de gimnàstica gratuïta per a les persones del municipi majors de 60 anys.

El projecte, presentat dimecres 11 de març de la mà del regidor d'ssports, Miguel Ángel Moreno, la regidora de salut i gent gran, Mónica Polo, i el secretari tècnic del Consell Esportiu, Xavier Dobón, s'inclou dins del programa Mou-te. Setmanalment, es durà a terme una sessió d'hora i mitja a cadascuna de les quatre ubicacions que s'han establert: el poliesportiu municipal de La Maurina, el de Sant Llorenç, el pavelló municipal de Can Jofresa i la pista poliesportiva de Can Perallada.

La regidora de salut ha destacat l'alt percentatge de població major de 60 anys que té la ciutat i la voluntat de l'Ajuntament d'acompanyar a les persones en totes les etapes de la seva vida. Per la seva banda, Moreno ha destacat els valors i objectius del projecte, que concorden amb els de Terrassa, designada com la Ciutat Europea de l'Esport 2021, el passat mes de setembre.  

El programa té previst començar a finals de març i acabar el mes de juliol. Dobón ha assegurat que si la rebuda del projecte és positiva, "a partir de l'octubre reprendrem les sessions". Així mateix, tot i les restriccions d'aforament, esperen poder arribar als 15 participants per zona i garanteixen totes les mesures de seguretat pertinents. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament, per telèfon o de manera presencial.