Creix el nombre de grups bombolla en quarantena en escoles de Terrassa: en són 37 de 28 escoles i instituts

1.307 alumnes de la ciutat es troben en quarantena, segons Educació

Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat el 16 de març a les 9:45h
El nombre de classes confinades per Covid-19 a Terrassa ha augmentat en les últimes hores. Si al darrer recompte hi havia 34 grups escolars en quarantena, actualment en són almenys 37. En les últimes hores s'han aïllat tres grups i no se n'ha reincorporat, fet que pot haver influït en aquest aspecte. Segons dades d'Educació, actualment 1.307 alumnes (dels prop de 40.000 que té la ciutat) de 28 escoles i instituts es troben confinats.

A secundària hi ha 21 grups: tres a l'IES Blanxart, al de Can Roca i a l'IES Terrassa, dos al de Can Jofresa i al col·legi Sagrat Cor, i un al Cim, a l'Escola Pia, al Joaquima de Vedruna, al Liceo Egara, al Montserrat Roig, i als IES Mont Perdut i Torre del Palau.

A infantil i primària en són 14: dos al Roc Alabern i un a l'Antoni Ubach i Soler, al Vapor, a l'Enxaneta, a l'Escola Pia, al Font de l'Alba, al Francesc Aldea, a l'Isaac Peral, al Joan XXIII, al Joaquima de Vedruna, a Ponent, al Ramon Pont i al Serra de l'Obac. Es troben en la mateixa situació un grup de les escoles bressol Soleia, Grimm (tancada fins el 15 de març), i la Lluna.