DOCUMENT Aquestes són les 15 rutes turístiques del catàleg «Descobreix Terrassa» pel 2021

El document inclou una visita a la Seu d'Ègara per a persones amb capacitats diverses o l'accés al segon pis de la Masia Freixa, entre d'altres

La Masia Freixa i Parc de Sant Jordi no falten a la guia del Servei de Turisme.
La Masia Freixa i Parc de Sant Jordi no falten a la guia del Servei de Turisme. | Anna Mira
Redacció
12 de març del 2021
L'Ajuntament de Terrassa ha presentat el nou catàleg de rutes turístiques de la ciutat per aquest 2021. A través del Servei de Turisme i sota el nom de "Descobreix Terrassa", el document reforça i millora la informació vinculada a rutes accessibles en alguns dels espais més icònics de la ciutat.

El nou catàleg presenta com a principals novetats la posada en marxa d’una visita guiada a la Seu d’Ègara totalment adaptada a les persones amb capacitats diverses o la millora de la informació i la senyalització al voltant de l’accessibilitat de les diferents rutes que s’ofereixen.

La ruta “Terrassa de cine”, és una altra de les novetats d’enguany. Una visita per
conèixer algunes de les localitzacions cinematogràfiques més emblemàtiques de
Terrassa i que permetrà als i les visitants descobrir els secrets del món del cinema i
veure com aquests espais es transformen per convertir-se en epicentre dels
rodatges. També hi destaquen les rutes de la Torre del Mossèn Homs i a Can Viver de Torrebonica.

A banda, es mantenen algunes rutes que ja formen part de la oferta turística estable de la ciutat, com és el cas de la Masia Freixa (on es put pujar al segon pis), el del Modernisme Industrial, la visita a la Seu d'Ègara i el seu entorn, o la visita teatralitzada al mNACTEC o l'activitat Minyons de Terrassa experience. "Jardins amb història" o les Passejades" pel Parc Natural de Sant Llorenç també en formen part.

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa, Pep Forn, explica que el nou catàleg està pensat per "descobrir, gaudir i conèixer el patrimoni, riquesa cultural i singularitat de la ciutat", posant a l'abast dels veïns i els turistes "un ampli ventall d'ofertes turístiques atractives i accessibles". Consulta tota l'oferta al document present sota aquestes línies.

 

Catàleg Rutes Turistiques de Terrassa pel 2021 by naciodigital on Scribd