Mobilitat

MAPA La Generalitat construirà una nova rotonda d'accés a l'Hospital de Terrassa des de la N-150

El projecte té un pressupost de 650.000 euros

per La torre del Palau, 11 de març de 2021 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha adjudicat la redacció del projecte per construir una nova rotonda a la carretera N-150 entre Terrassa i Sabadell. Amb aquesta acció, l'Hospital de Terrassa tindrà un nou accés.

Fonts de la Generalitat expliquen que aquesta actuació té com a objectiu "millorar la seguretat viària en l'encreuament actual i afavorir l'accessibilitat" cap al centre hospitalari. La redacció del projecte, amb un import de 38.000 euros, té un pressupost de 38.000 euros i amb l'execució inclosa, de 650.000.


Amb un diàmetre mínim de 40 metres, l'espai ha de permetre reduir el risc de sinistralitat en aquest encreuament. Segons Territori, "permetrà millorar-hi la funcionalitat i la seguretat", alhora que "facilitarà una major comoditat i seguretat en les maniobres d'entrada i sortida dels vehicles, també dels busos de TMESA.

 

Participació