Els Bombers reben per primer cop cotxes abandonats a Terrassa per fer pràctiques d'excarceració

Un acord entre l'empresa municipal Egarvia i Bombers estipula que una part dels vehicles retirats de la via pública es destinin al parc egarenc

Els regidors Lluïsa Melgares i Xavier F. Rivero van visitar el parc de Bombers aquest dimecres.
Els regidors Lluïsa Melgares i Xavier F. Rivero van visitar el parc de Bombers aquest dimecres. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
11 de març del 2021
L'Ajuntament de Terrassa ja ha fet la primera cessió, al Parc de Bombers egarenc, de vehicles abandonats retirats en carrers de la ciutat. Després que el Consistori agilitzés el procés de retirada de vehicles abandonats, el cos els podrà fer servir aquests cotxes per fer pràctiques formatives de rescat i d'excarceració.

La tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Via Pública, Xavier F. Rivero, van visitar les instal·lacions del parc aquest dimecres per conèixer de primera mà l'ús que es dona a aquests cotxes. La donació respon al conveni signat entre l'empresa municipal Egarvia i Bombers, per donar una part dels vehicles retirats per abandonament.

El parc de Bombers de Terrassa va quedar en primer lloc, el 2017, de la XIII trobada Nacional de rescat en accidents de trànsit, i quart al World Rescue Challenge, fent equip amb els Bombers de Sant Celoni.