Creix lleugerament la xifra d'escoles de Terrassa amb grups confinats

A la ciutat hi ha 1.172 alumnes en quarantena, segons Educació

Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat el 12 de març a les 10:04h
La xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa s'ha mantingut immòbil respecte a l'últim recompte: segueixen sent 34 els grups en quarantena. Això sí, després de la reincorporació de quatre grups en les últimes hores, ha augmentat fins a 26 el nombre d'escoles i instituts de la ciutat amb alumnes aïllats. La mesura afecta uns 1.172 alumnes de 26 centres educatius de la ciutat, segons dades de l'Ajuntament de Terrassa i el departament d'Educació.

A secundària hi ha 20 grups confinats: tres a l'IES Blanxart, dos al de Can Roca, a Can Jofresa, al Sagrat Cor i a l'IES Terrassa, i un al Cim, a l'Escola Pia, al Joaquima de Vedruna, al Liceo Egara, al Montserrat Roig, al Mont Perdut, a l'IES Santa Eulàlia i al Torre del Palau.

A infantil i primària en són 12: dos al Roc Alabern i un a l'Antoni Ubach i Soler, l'Enxaneta, el Font de l'Alba, el Francesc Aldea, l'Isaac Peral, el Joan XXIII, el Joaquima de Vedruna, l'escola Ponent, la Ramon Pont i el Serra de l'Obac. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola bressol municipal Soleia i l'únic de la llar d'infants Grimm, tancada fins el 15 de març.

A banda, durant les últimes hores s'han reincorporar quatre grups (un de secundària i tres de primària) del col·legi Liceo Egara, afectat dies enrere per un brot de la variant britànica de la Covid-19.