«Strad, el violinista rebelde» en un concert inèdit al Centre Cultural Terrassa

El divendres 12 de març la formació presenta "Mundos opuestos", un show musical de la mà de l'aclamat violinista Jorge Guillén

Strad, el violinsta rebelde.
Strad, el violinsta rebelde. | Cedida
Redacció
10 de març del 2021
El Centre Cultural Terrassa acull aquest divendres 12 de març a les 20 h un espectacle únic de Strad, el Violinista rebelde. Per primera vegada a Catalunya, el grup format per cinc músics presenta Mundos opuestos, un show que barreja estils musicals diferents acompanyat d'una sorprenent posada en escena. 


Després de l'èxit aconseguit en la seva última gira Confesiones, el grup torna amb un espectacle potent i sense complexos. De la mà del reconegut violinista Jorge Guillén, Strad convida al públic a endinsar-se en una funció que apel·la a les emocions humanes a través de la combinació de dos violins protagonistes: un de clàssic fabricat a Viena el 1700 i un d'elèctric fabricat al Japó fa poc més d'un any.

La formació musical ha arrasat en alguns dels teatres més importants de l'estat espanyol com el Cartújar Center de Sevilla o el Teatro Nuevo Apolo de Madrid. A més, ha actuat en més de 30 països i en alguns dels festivals internacionals més importants.