Es redueix la xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa: passa de 50 a 29 en cinc dies

La mesura afecta més de 1.000 alumnes d'una vintena de centres educatius

Redacció
09 de març del 2021
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa ha disminuït respecte a l'últim recompte, de fa cinc dies: aleshores hi havia 50 grups aïllats, i actualment en són 29. Hi ha influït la reincorporació, en les últimes hores, de 20 classes després de la quarantena. Actualment, segons dades de l'Ajuntament i el departament de Salut, afecta 1.225 alumnes (dels prop de 40.000 que té la ciutat) de 19 escoles i instituts.

A secundària hi ha 14 grups confinats: tres al Liceo Egara, dos a l'IES Can Jofresa i un al Blanxart, a Can Roca, al Cim, a l'escola Pia, al Joaquima de Vedruna, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, al Sagrat Cor i a l'IES Santa Eulàlia.

A infantil i primària en són 15: sis del Liceo Egara, dos de l'escola Ponent i del Roc Alabern, i un de l'Antoni Ubach, del Joaquima de Vedruna, del Petit Estel-La Nova, del Sant Josep i del Sant Llorenç del Munt. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola bressol Coloraines i un altre de la Soleia. Pel que fa a la llar d'infants Cavall Blau, tancada temporalment per alta incidència de Covid-19 el passat 3 de març, ha reobert aquest dimarts sense cap positiu actiu.

En les últimes hores s'han reincorporat 20 grups: 14 són de primària (tres del Liceo Egara i del Sagrat Cor, dos del Montserrat Roig, el Petit Estel-La Nova i l'IES Terrassa, i un del Pere Viver del Ramon Pont) i sis d'infantil i primària (quatre del Sagrat Cor i un al Pere Viver i al Sant Llorenç del Munt).