Reobre una escola de Terrassa clausurada per alta incidència de Covid-19

El centre va registrar tres positius en pocs dies i va aturar l'activitat presencial l'1 de març

L'escola Cavall Blau s'ubica al barri de Sant Pere.
L'escola Cavall Blau s'ubica al barri de Sant Pere. | GSV
09 de març del 2021
Actualitzat a la 13:59h
L'escola bressol Cavall Blau, situada al barri de Sant Pere de Terrassa, ha obert per primer cop aquest dimarts després de trobar-se tancada des de l'1 de març per alta incidència de Covid-19. El centre, amb només 28 alumnes i tres grups, va registrar tres positius en un curt període de temps, pel que la direcció, juntament amb Salut, van acordar la decisió d'aturar-hi l'activitat presencial durant vuit dies.

Aleshores, la directora de la llar d'infants, Irene Cano, explicava que un cop tancada l'escola, es van fer PCR als infants i als sis professionals, on tots van donar un resultat negatiu. Un cop reobert el centre, la mateixa Cano celebrava aquest dimarts al matí, en declaracions a LaTorre, "la tornada a la normalitat" sense cap positiu actiu.

Després de la reincorporació, pocs dies enrere, d'una escola de Vidreres i una de Lleida per un motiu similar, l'escola era l'únic centre de Catalunya en situació de confinament total. El cas del Cavall Blau suposava la segona ocasió en què una llar d'infants de la ciutat es confinava sencera per alta incidència de casos, després que mesos enrere ho fes l'escola Petit Arc de Sant Martí.