VÍDEO i FOTOS Acte simbòlic pel 8-M a Terrassa amb lectura de manifest i sense aglomeracions

Un centenar de cadires buides al Raval han simbolitzat les dones de la Comissió 8 de març que es concentren en aquesta data

Lectura del manifest davant les cadires buides, aquest dilluns al migdia.
Lectura del manifest davant les cadires buides, aquest dilluns al migdia. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
08 de març del 2021
Actualitzat a les 15:03h
La regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, l'alcalde, Jordi Ballart, portaveus dels grups municipals i membres d'entitats de la Comissió 8 de març han format part, aquest dilluns al matí, d'un acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones. L'Ajuntament no havia convocat a la ciutadania per evitar aglomeracions, però ha compartit la lectura al seu canal de Youtube.
 

En presència d'un centenar de cadires buides -identificades amb el nom d'una dona o d'entitat- per simbolitzar les persones que habitualment es concentren en aquesta data, el Raval de Montserrat, amb l'assistència de comptats curiosos, ha acollit la lectura d'un manifest feminista, a càrrec de dues membres de les entitats que formen la plataforma. Escolta el missatge en el vídeo situat sota aquestes línies.

En consonància, la façana de l'Ajuntament i el Monument de la Dona de Terrassa s'il·luminaran de lila a partir de les cinc de la tarda.