El Ple de Dones de Terrassa comença a prendre forma

Les 12 regidores de l'Ajuntament acorden trobar-se cada 15 dies fins a la celebració de la primera sessió, al juny

Les 12 regidores del Consistori egarenc, durant la primera reunió per definir el futur Ple de Dones.
Les 12 regidores del Consistori egarenc, durant la primera reunió per definir el futur Ple de Dones. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
08 de març del 2021
Actualitzat a la 13:56h
Les 12 regidores de l'Ajuntament de Terrassa es van reunir de forma telemàtica a finals de la setmana passada per primera vegada per començar a definir el primer Ple de Dones que es durà a terme al Consistori. La primera sessió del nou ple està programada pel pròxim 4 de juny.

Amb representació dels cinc grups municipals presents al Ple -Tot per Terrassa, PSC, ERC Terrassa, Ciutadans i Junts per Terrassa-, la primera reunió d'aquest ens és un pas endavant per buscar acords i aliances en les polítiques feministes a la ciutat. Després de la primera trobada, es va decidir celebrar una reunió cada 15 dies en els pròxims mesos.

Les regidores van comprometre's a treballar plegades per combatre les desigualtats i evitar un retrocés en la igualtat en context de pandèmia. A més, van pactar generar un espai de "coneixença mútua i de diàleg" amb les entitats feministes de la ciutat, així com altres entitats egarenques que treballen per la igualtat de gènere.