El Ple extraordinari de Terrassa sobre l'estat de la ciutat, en 20 frases

Coneix algunes de les declaracions més destacades dels portaveus durant la sessió

05 de març del 2021
Actualitzat a les 20:54h
El 27 regidors de l'Ajuntament de Terrassa han participat aquest divendres en un Ple Municipal extraordinari sobre l'Estat de la Ciutat amb un debat extens i multitemàtic, en què ha destacat la gestió i impacte de la pandèmia, així com l'acció de govern en el seu primer any i mig de mandat. Llegeix sota aquestes línies les frases més destacades dels portaveus dels portaveus del govern i l'oposició.

1. Jordi Ballart (alcalde, Tot per Terrassa): “Sembla que hàgim de demanar perdó per tenir majoria absoluta”.

2. Alfredo Vega (PSC Terrassa): “La construcció del Sala i Badrinas és necessària, però es competència de la generalitat i no de l'Ajuntament, que hi destinarà 2 milions d'euros”.

3. Núria Marín (Tot per Terrassa): “Hem parlat molt d'economia i progrés, però la igualtat de gènere és essencial per assolir una sola ciutat, de tothom i per a tothom”.

4. Núria Marín (Tot per Terrassa): “A Terrassa no hi ha barris de primera i de segona”.

5. Alfredo Vega (PSC Terrassa): “L'oposició no és un enemic, representa una part de la ciutadania que s'ha de tenir en compte”.

6. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “La crisi augmenta desigualtats, i a terrassa ha plogut sobre mullat”.

7. Javier González (Ciutadans Terrassa): “En 2 anys de govern no s'ha fet res”.

8. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “El govern municipal va voler transformar la política després d'últims mandats grisos”.

9. Meritxell Lluís (Junts per Terrassa): “La unitat entre administració i sector privat i teixit associatiu ens portarà a l'ecosistema d'innovació”

10. Meritxell Lluís (Junts per Terrassa): “Terrassa ha experimentat un ràpid creixement demogràfic que no ha anat acompanyat d'un creixement de serveis públics”.

11. Javier González (Ciutadans Terrassa): “El govern utilitza pandèmia per posar excuses a les seves males politiques”.

12. Alfredo Vega (PSC Terrassa): “Els canvis en una ciutat no es fan amb notes de premsa i tuits”.

13. Meritxell Lluís (Junts per Terrassa): “Terrassa és la tercera ciutat de Catalunya, però la primera en percentatge d’aturats”

14. Javier González (Ciutadans Terrassa): “Amb aquest ritme d’ajudes farà falta un Pla de Ressuscitació del Comerç”.

15. Jordi Ballart (alcalde, Tot per Terrassa): En termes de pandèmia, encara ens trobem a la fase de les ferides, i no de les cicatrius”.

16. Javier González (Ciutadans Terrassa): “El bipartit entre el municipalisme i l’independentisme no funciona a Terrassa”.

17. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “Els diners gastats en bons treballadors públics són diners ben invertits”.

18. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa) responent a l’Assemblea Nacional Catalana: “Aquest Ajuntament no ha restat indiferent ni neutral davant les injustícies”.

19. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “Ens demanen que fem en dos anys el que altres no han fet en 40 anys”.

20. Alfredo Vega (PSC Terrassa): Amb tot el respecte, igual que tot per Terrassa posa en valor el seu municipalisme, jo poso en valor que té unes limitacions”.