Ple sobre l'Estat de la Ciutat

El Ple extraordinari de Terrassa sobre l'estat de la ciutat, en 20 frases

Coneix algunes de les declaracions més destacades dels portaveus durant la sessió

per Marc Solé , 5 de març de 2021 a les 20:00 |
El 27 regidors de l'Ajuntament de Terrassa han participat aquest divendres en un Ple Municipal extraordinari sobre l'Estat de la Ciutat amb un debat extens i multitemàtic, en què ha destacat la gestió i impacte de la pandèmia, així com l'acció de govern en el seu primer any i mig de mandat. Llegeix sota aquestes línies les frases més destacades dels portaveus dels portaveus del govern i l'oposició.

1. Jordi Ballart (alcalde, Tot per Terrassa): “Sembla que hàgim de demanar perdó per tenir majoria absoluta”.


2. Alfredo Vega (PSC Terrassa): “La construcció del Sala i Badrinas és necessària, però es competència de la generalitat i no de l'Ajuntament, que hi destinarà 2 milions d'euros”.

3. Núria Marín (Tot per Terrassa): “Hem parlat molt d'economia i progrés, però la igualtat de gènere és essencial per assolir una sola ciutat, de tothom i per a tothom”.


4. Núria Marín (Tot per Terrassa): “A Terrassa no hi ha barris de primera i de segona”.

5. Alfredo Vega (PSC Terrassa): “L'oposició no és un enemic, representa una part de la ciutadania que s'ha de tenir en compte”.


6. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “La crisi augmenta desigualtats, i a terrassa ha plogut sobre mullat”.

7. Javier González (Ciutadans Terrassa): “En 2 anys de govern no s'ha fet res”.

8. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “El govern municipal va voler transformar la política després d'últims mandats grisos”.

9. Meritxell Lluís (Junts per Terrassa): “La unitat entre administració i sector privat i teixit associatiu ens portarà a l'ecosistema d'innovació”

10. Meritxell Lluís (Junts per Terrassa): “Terrassa ha experimentat un ràpid creixement demogràfic que no ha anat acompanyat d'un creixement de serveis públics”.

11. Javier González (Ciutadans Terrassa): “El govern utilitza pandèmia per posar excuses a les seves males politiques”.

12. Alfredo Vega (PSC Terrassa): “Els canvis en una ciutat no es fan amb notes de premsa i tuits”.

13. Meritxell Lluís (Junts per Terrassa): “Terrassa és la tercera ciutat de Catalunya, però la primera en percentatge d’aturats”

14. Javier González (Ciutadans Terrassa): “Amb aquest ritme d’ajudes farà falta un Pla de Ressuscitació del Comerç”.

15. Jordi Ballart (alcalde, Tot per Terrassa): En termes de pandèmia, encara ens trobem a la fase de les ferides, i no de les cicatrius”.


16. Javier González (Ciutadans Terrassa): “El bipartit entre el municipalisme i l’independentisme no funciona a Terrassa”.

17. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “Els diners gastats en bons treballadors públics són diners ben invertits”.

18. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa) responent a l’Assemblea Nacional Catalana: “Aquest Ajuntament no ha restat indiferent ni neutral davant les injustícies”.

19. Isaac Albert (ERC-MES Terrassa): “Ens demanen que fem en dos anys el que altres no han fet en 40 anys”.

20. Alfredo Vega (PSC Terrassa): Amb tot el respecte, igual que tot per Terrassa posa en valor el seu municipalisme, jo poso en valor que té unes limitacions”.

 

Participació