Vega: «Ballart està més preocupat de les xarxes socials que de governar»

El PSC presenta una proposta "per la reconstrucció social i econòmica" de Terrassa al Ple de l'Estat de la Ciutat d'aquest divendres

L'exalcalde socialista va presentar la proposta en roda de premsa.
L'exalcalde socialista va presentar la proposta en roda de premsa. | Cedida
Redacció
04 de març del 2021
Actualitzat a la 13:03h
El PSC Terrassa presentarà una proposta al Ple extraordinari sobre l'Estat de la Ciutat d'aquest divendres. Serà per a la "reconstrucció social i econòmica" de Terrassa.  Aquesta consta de tres pilars, segons els socialistes: la reactivació econòmica, l'ocupació de qualitat i l'educació universal. D'aquest últim, destaquen que "és el principal generador d'oportunitats".

De la mà de l'exalcalde, Alfredo Vega, els socialistes van aprofitar la presentació de la proposta per fer una valoració dels gairebé dos anys de govern municipal de Tot per Terrassa i Esquerra Republicana. En aquest sentit, acusen Jordi Ballart de "no tenir lideratge i d'estar més preocupat de les xarxes socials que de governar".

A més, asseguren que existeix un "greu retrocés en les formes democràtiques" amb l'oposició durant la pandèmia per part d'un govern que "té dos eixos, prometre i incomplir promeses electorals". No obstant això, Vega va recalcar que el seu partit "sempre ha tingut la mà estesa, des de la crítica constructiva i amb voluntat de fer avançar la ciutat". 

El portaveu dels socialistes considera que són propostes "de mínims" que s'han d'executar en col·laboració amb tots els agents socials i que es troben "alineades" amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. En context de pandèmia, segons Vega, "Terrassa ha d'aprofitar per liderar el rellançament econòmic del seu entorn; més verda, amb ocupació de qualitat i perspectives de futur".