Tres escoles de Terrassa aglutinen gairebé el 62% de tots els alumnes confinats a la ciutat

Hi ha classes confinades en 21 centres educatius, i una llar d'infants es troba clausurada

Redacció
04 de març del 2021
Actualitzat el 09 de març a les 10:36h
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa ha augmentat en les últimes hores fins a les 50. En l'últim recompte n'hi havia 43, però en les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup i se n'han tancat quatre. La mesura, segons Educació i l'Ajuntament de Terrassa, afecta 1.316 alumnes (dels prop de 40.000 que té la ciutat) de 21 escoles i instituts.

A secundària hi ha 27 grups: vuit al Liceo Egara, on hi ha un brot de la variant britànica, cinc al Sagrat Cor, tres al Petit Estel-La Nova, dos a l'IES Terrassa i al Montserrat Roig, i un a Can Jofresa, al Cim, a l'Escola Pia, al Mont Perdut, al Pere Viver y Aymerich, al Ramon Pont i al Santa Eulàlia. Als tres primers centres hi ha 408, 267 i 138 alumnes confinats, respectivament, un 61,77% del total.

A infantil i primària n'hi ha 19: cinc al Liceo Egara, quatre al Sagrat Cor, dos al Sant Llorenç del Munt, i un a l'Agustí Bartra, a l'Avet, al Maria Auxiliadora, al Pere Viver, al Petit Estel-La Nova, a Ponent, al Roc Alabern, i al Sant Josep. També hi ha aïllades una classe a l'escola bressol Coloraines mentre que la llar d'infants Cavall Blau, amb tres grups, es manté tancada des d'aquest dilluns.