1
covid-19 a les aules

Una escola bressol de Terrassa, tancada temporalment per alta incidència de Covid-19

La llar d'infants Cavall Blau cessa l'activitat presencial fins al 9 de març

per Marc Solé , Terrassa, 3 de març de 2021 a les 19:00 |
El centre privat es troba al carrer de la Lluna de Terrassa, al barri de Sant Pere. | GSV
L'escola bressol Cavall Blau, situada al barri de Sant Pere de Terrassa, es troba confinada des d'aquest dilluns per una alta incidència de Covid. Malgrat que el centre només té 28 alumnes, en els últims dies s'han registrat tres positius, de manera que Salut va decidir aturar l'activitat presencial fins el 9 de març, tal com ha pogut saber aquest mitjà.

La directora del centre, Irene Cano, explica a LaTorre que després de confirmar-se els positius, es van cribar els 28 infants de 0 a 3 anys que hi assisteixen, així com els sis professionals. Malgrat que tots van presentar un resultat negatiu a la PCR, la llar d'infants ha tancat "per precaució". Una escola bressol de Vidreres i una altra de Lleida es troben en la mateixa situació.


Aquesta és la segona ocasió en què una llar d'infants de la ciutat es confina sencera per alta incidència de casos, després que mesos enrere ho fés l'escola Petit Arc de Sant Martí.

Altres notícies que et poden interessar
 
Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat). 

 

Participació