Tercera nit de contenidors cremats a Terrassa en poc més de dues setmanes

És el tercer episodi de característiques semblants a Terrassa en poc més de dues setmanes

Els Bombers han rebut quatre avisos en 13 minuts de diferència.
Els Bombers han rebut quatre avisos en 13 minuts de diferència. | Cedida - Olympia Villalba
03 de març del 2021
Actualitzat el 04 de març a les 14:36h
Una dotació del parc de Bombers de Terrassa s'ha mobilitzat, la nit de dimarts, per apagar quatre incendis declarats en només 13 minuts de diferència a quatre punts, separats per pocs metres de distància, del carrer del Doctor Salvà, al barri egarenc de Ca n'Aurell. Es desconeix l'origen i motiu dels incidents, però la proximitat entre focs apunta a incendis provocats per un o uns mateixos autors.

Tal com han explicat fonts del cos a LaTorre, el primer avís s'ha rebut a les 21.45 h a la plaça del Progrés, el segon, a les 21.51 h a la cantonada entre els carrers de Pi i Margall i el del Doctor Salvà, el tercer a les 21.55 h entre els carrers de Galvani i el de Doctor Salvà, i l'últim, entre els carrers de Marconi i el de Doctor Salvà. En el quart cas, les flames han afectat el morro d'un Opel Zafira aparcat just al costat.

Aquest és el tercer episodi de característiques semblants en poc més de dues setmanes: el primer es va registrar el 15 de febrer al barri del Roc Blanc, i l'últim, pocs dies després a la Plaça Nova, on també va resultar afectat un cotxe.
 

Tots els contenidors afectats han quedat calcinats, segons han confirmat els Bombers. Foto: Cedida - Olympia Villalba