Augmenta lleugerament la xifra de classes confinades a Terrassa tot i la reincorporació de nou d'elles

Més de 1.000 alumnes de 19 escoles i instituts es troben en quarantena

Redacció
03 de març del 2021
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha augmentat en les últimes hores: Si a l'últim recompte n'hi havia 43, actualment, segons l'Ajuntament de Terrassa, en són 44 tot i la reincorporació en les últimes hores, després de la quarantena, de nou grups. La mesura afectaria 1.061 alumnes (dels prop de 40.000 que té la ciutat) de 19 centres educatius.

A secundària hi ha 24 grups confinats: vuit al Liceo Egara, cinc al Sagrat Cor, tres al Petit Estel-La Nova, dos a l'IES Terrassa, i un al Cim, al Mont Perdut, al Montserrat Roig, al Pere Viver i Aymerich, al Ramon Pont i a l'IES Santa Eulàlia.

A infantil i primària hi ha 18 classes confinades: cinc al Liceo Egara i quatre al Sagrat Cor, dos a Sant Llorenç del Munt, i un a l'Agustí Bartra, a l'Avet, al Maria Auxiliadora, al Pere Viver i Aymerich, al Petit Estel-La Nova, al Roc Alabern i al Sant Josep. Es troben a la mateixa situació una aula de les escoles bressol Coloraines i Cavall Blau.

Mentrestant, s'han reincorporat nou grups. Sis són de secundària (un al Blanxart, al Cingle, a l'Edgar, a les Aimerigues, al Sant Domènec Savio i al Santa Eulàlia), i tres més a infantil i primària (un al Maria Auxiliadora, un al Martí, i un al Petit Estel-La Nova).