Covid-19 a les aules

Augmenta lleugerament la xifra de classes confinades a Terrassa tot i la reincorporació de nou d'elles

Més de 1.000 alumnes de 19 escoles i instituts es troben en quarantena

per La torre del Palau , 3 de març de 2021 a les 10:30 |
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha augmentat en les últimes hores: Si a l'últim recompte n'hi havia 43, actualment, segons l'Ajuntament de Terrassa, en són 44 tot i la reincorporació en les últimes hores, després de la quarantena, de nou grups. La mesura afectaria 1.061 alumnes (dels prop de 40.000 que té la ciutat) de 19 centres educatius.

A secundària hi ha 24 grups confinats: vuit al Liceo Egara, cinc al Sagrat Cor, tres al Petit Estel-La Nova, dos a l'IES Terrassa, i un al Cim, al Mont Perdut, al Montserrat Roig, al Pere Viver i Aymerich, al Ramon Pont i a l'IES Santa Eulàlia.


A infantil i primària hi ha 18 classes confinades: cinc al Liceo Egara i quatre al Sagrat Cor, dos a Sant Llorenç del Munt, i un a l'Agustí Bartra, a l'Avet, al Maria Auxiliadora, al Pere Viver i Aymerich, al Petit Estel-La Nova, al Roc Alabern i al Sant Josep. Es troben a la mateixa situació una aula de les escoles bressol Coloraines i Cavall Blau.

Mentrestant, s'han reincorporat nou grups. Sis són de secundària (un al Blanxart, al Cingle, a l'Edgar, a les Aimerigues, al Sant Domènec Savio i al Santa Eulàlia), i tres més a infantil i primària (un al Maria Auxiliadora, un al Martí, i un al Petit Estel-La Nova).


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

[noticia]280[noticia] [noticia]271[noticia]

 

Participació