VÍDEO Miki Núñez es pronuncia sobre les polèmiques imatges del seu últim concert

El terrassenc respon a les crítiques per la suposada manca de distància en l'inici de gira a Sant Cugat

Imatge del concert.
Imatge del concert. | Twitter de Miki Núñez
NacióDigital
02 de març del 2021
Actualitzat el 05 de març a les 18:17h
Miki Núñez s'ha vist immers en la polèmica a les xarxes pel seu darrer concert a Sant Cugat. El cantant de Terrassa i exconcursant d'Operación Triunfo va penjar a Twitter una imatge del recital, rere la qual alguns usuaris van criticar-lo per les "dubtoses mesures sanitàries", en percebre poca distància entre els assistents. A les imatges s'observa el públic assegut en cadires, movent els braços al so de la cançó Per tu, un dels temes del darrer disc del cantant. L'artista ha respost a les crítiques recordant que hi havia dos seients de distància entre els grups i que es va respectar l'aforament del 50% i es va prendre la temperatura als assistents.

Núñez s'havia mostrat irònic al novembre en una publicació en què preguntava si hi havia "dates lliures" a la Sagrada Família, en referència a la missa que va superar l'aforament permès.
 
El concert de Sant Cugat era el primer de la gira Iceberg de l'exrepresentant d'Espanya a Eurovisió, que l'havia de dur el 6 de març a la Bisbal d’Empordà. El recital s'ha hagut d'ajornar per la situació sanitària fins al 2 de juliol, en una nova ubicació, en el marc del Sant Antoni Beach Festival de Sant Antoni de Calonge.