Aquestes són les activitats del Comitè de Vaga Feminista per celebrar el 8-M a Terrassa

El Vapor Ventalló serà el punt d'inici d'una manifestació feminista

Redacció
03 de març del 2021
Actualitzat el 08 de març a les 18:28h
L'entitat Comitè de Vaga Feminista de Terrassa, com ja és habitual, ha organitzat una programació per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el pròxim dilluns 8 de març. A causa de la pandèmia, s'ha reduït el nombre d'activitats i s'ha comprimit el cartell.

Enguany, els actes se celebraran el mateix dia, i no com en altres edicions en què s'allargaven durant dies fins a culminar amb la tradicional manifestació feminista. D'aquesta manera, el Vapor Ventalló acollirà, primer a les 17.30, un taller de pancartes, així com un espai destinat a artistes feministes.


La mateixa ubicació servirà més tard, a les 19 h, com a punt d'inici d'una manifestació mixta, però amb una capçalera composta exclusivament per dones. La protesta, sota el lema "Les dones som i serem a primera línia. Defensem les treballadores, defensem la vida". L'organització apunta que en el primer 8-M després de la pandèmia, "és important organitzar-se per defensar els drets bàsics i les llibertats de totes".