Més del 90% dels comerços de Terrassa compleixen les mesures sanitàries, segons l'Ajuntament

De l'1 a l'11 de febrer es van informar i inspeccionar 2.187 establiments dels set districtes egarencs

El Consistori valora molt positivament els resultats de l'estudi
El Consistori valora molt positivament els resultats de l'estudi | Ajuntament de Terrassa
Redacció
03 de març del 2021
Actualitzat el 04 de març a la 13:04h
Més del 90% dels establiments de Terrassa compleixen totes les mesures sanitàries contra la Covid-19. És la conclusió extreta d'un estudi de l'Ajuntament sobre 2.187 comerços de la ciutat entre l'1 i l'11 de febrer.

12 equips formats per treballadors municipals i voluntaris de la Creu Roja van visitar els locals per recordar les mesures de prevenció i resoldre dubtes per assegurar el comerç segur.

En aquest sentit, es va comprovar el compliment de les mesures, a mode informatiu i no sancionador. Segons la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez, els resultats "demostren que el comerç de Terrassa és segur" a la vegada qeu "dóna suport i l'enhorabona al sector" per les tasques de prevenció.

D'aquesta manera, segons la campanya, el 90,99% dels treballadors i el 93,69% dels clients portaven la mascareta ben posada, al 92,18% de locals es respectava la distància de seguretat a la cua a l'exterior, i en el 92,50, es respectava a les cues de la caixa. El 91,27% de comerçós comptaven amb gel hidroalcohòlic a l'accés, i l'aforament màxim es respectava en el 92,82% dels casos.