Terrassa té 43 classes en quarantena, 22 de les quals en dues escoles

Més de 1.000 alumnes de 20 centres educatius es troben confinats tot i la reincorporació de 27 grups en les últimes hores

Imtage d'una escola
Imtage d'una escola | Europa Press
Redacció
02 de març del 2021
Actualitzat el 03 de març a les 10:30h
Les escoles i instituts de Terrassa tenen, segons l'últim recompte de l'Ajuntament, 43 grups confinats per casos de Covid-19. Es tracta d'una xifra lleugerament inferior als de la setmana passada: en les últimes hores s'han reincorporat fins a 27 classes, fet que hauria ajudat a fer baixar el registre. 22 de dels grups aïllats actualment es troben en només dues escoles, el Liceo Egara en té 13, i el Sagrat Cor, nou.

Segons dades d'Educació, actualment hi ha confinats a la ciutat 1.061 alumnes de 20 centres educatius. A secundària hi ha almenys 27 grups confinats: vuit al Liceo Egara, cinc al Sagrat Cor, dos al Petit Estel-La Nova i a l'IES Santa Eulàlia, i un al Blanxart, al Cingle, a l'Edgar, a les Aimerigues, al Mont Perdut, al Montserrat Roig, al Pere Viver, al Ramon Pont, al Sant Domènec Sàvio i a l'IES Terrassa.

A infantil i primària en serien 16: cinc al Liceo Egara, quatre al Sagrat Cor, dos al Maria Auxiliadora, i un a l'Agustí Bartra, a l'Avet, a l'escola Martí, al Pere Viver i Aymerich, i al Petit Estel-La Nova. També hi ha una classe confinada a l'escola Coloraines.

A secundària s'han reincorporat 12 grups: dos a l'IES Santa Eulàlia i al Cavall Bernat, i un a l'IES Can Roca, al Cingle, a Les Aimerigues, al Liceo Egara, al Mont Perdut, al Sant Domènec Sàvio, al Segle XX i a l'IES Terrassa.

A infantil i primària s'han desconfinat 15 classes: dues a l'Agustí Bartra, al Maria Auxiliadora, al Pau Vila i Dinarès, i un a l'Abad Marcet, a l'escola França, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Lumen, al Martí, al Roser Capdevila, al Serra de l'Obac i al Vedruna-Vall.