Esports

MútuaTerrassa renova el conveni de col·laboració amb l'hoquei terrassenc

L'acord suposa una major presència de l'asseguradora en les activitats dels clubs esportius

D'esquerra a dreta, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa i Jordi Parera, president de MútuaTerrassa. | Cedida
per La Torre del Palau, Terrassa | 2 de març de 2021 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un any més, l'asseguradora MútuaTerrassa col·laborarà amb Hockey per Terrassa. El passat 26 de febrer, l'entitat d'assegurances va renovar el conveni amb l'entitat esportiva i els clubs que l'integren, esdevenint així, el partner oficial de l'hoquei terrassenc. 

Jordi Parera, president de MútuaTerrassa, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa i Lídia Martí, Pere Marcet, Josep M. Biosca i Raül Galy, presidents dels clubs integrats CD Terrassa Hockey, Club Ègara, Atlètic Terrassa Hockey Club i Línia 22 HC, respectivament, van firmar el conveni, que té vigència fins al desembre d'aquest any. 


Aquest acord suposa un increment de l'aportació econòmica de MútuaTerrassa i una major presència en les activitats esportives i actes socials dels clubs. Un cop firmat, Salvatella va agrair en nom dels clubs el compromís de l'asseguradora en uns moments tan difícils i excepcionals. Per la seva banda, Parera va expressar la satisfacció de renovar el conveni, que no veuen "com a simple acte d'esponsorització, sinó com l'inici d'una col·laboració que ens aproparà més a aquest esport". 
 

 

Participació