El PSC demana al govern municipal que es personi com acusació contra els detinguts durant la protesta proHasél

Els socialistes mostren el suport als cossos de seguretat

Una de les persones detingudes divendres a Terrassa.
Una de les persones detingudes divendres a Terrassa. | Sergi Baixas
Redacció
01 de març del 2021
Actualitzat a les 12:28h
El PSC de Terrassa ha demanat al govern municipal de la ciutat que es personi com acusació particular contra les persones detingudes divendres a la ciutat per la manifestació proHasél. L’Ajuntament ha valorat en 11.500 euros els danys produïts al mobiliari urbà.

En un comunicat, els socialistes consideren que aquest "vandalisme l’haurà de pagar tota la ciutadania de Terrassa" i per això demanen que l’Ajuntament es personi com acusació particular contra els detinguts per aquests fets. Davant d’aquests incidents, el PSC lamenta que un dels dos partits del govern municipal, ERC, encara no hagi condemnat la violència que va patir divendres la ciutat.

Per altra banda, el PSC ha volgut mostrar el seu suport als Mossos d’Esquadra, a la Policia Municipal, i a tot el personal i serveis d’emergències, de neteja, i de manteniment de l’espai públic "que treballen per recuperar la normalitat als carrers". Els socialistes consideren que
episodis com els que es van viure a la ciutat el passat divendres "no són admissibles i que la llibertat d’expressió en cap cas empara actituds violentes i vandàliques".