Les biblioteques municipals de Terrassa seguiran amb la programació en format virtual

La regidora de cultura, Rosa Boladeras, ha assegurat que és necessari mantenir les activitats culturals

Biblioteca Central de Terrassa
Biblioteca Central de Terrassa | Cedida
Redacció
01 de març del 2021
Actualitzat a les 16:49h
La xarxa de biblioteques municipals de Terrassa, BCT Xarxa, ha adaptat la programació dels cicles Acosta't a la lectura i L'hora del conte en format virtual, per tal de poder seguir endavant amb les activitats previstes, malgrat la pandèmia. 

La regidora de cultura, Rosa Boladeras, ha manifestat que les biblioteques són un dels equipaments culturals més utilitzats pels terrassencs i terrassenques. Per això, s'ha mostrat ferma amb la necessitat de mantenir actius aquest tipus de tallers i ha afegit que "treballem per tal de poder oferir el màxim nombre d'activitats possibles, de forma segura, adaptant-les i fent-les accessibles a tota la ciutadania". 

Acosta't a la lectura inclou tallers de narrativa i assaig, clubs de lectura d'idiomes, literatura infantil i juvenil i tallers d'escriptura, entre d'altres. Així, les persones interessades a participar en aquest cicle hauran d'inscriure's a la biblioteca corresponent via correu electrònic, telèfon o presencialment. 

Per la seva banda, el cicle L'hora del conte, adreçat a infants a partir de tres anys s'estructurarà en quatre sessions telemàtiques programades del 24 al 26 de maig. També es podran seguir a través del perfil d'Instagram de la BCT Xarxa.