Cultura

«Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria» arriba al Teatre Alegria de Terrassa

L'espectacle es podrà veure diumenge 28 de febrer a les 18 h

L'artista i cantautora Glòria Ribera | Cedida
per La Torre del Palau, Terrassa | 26 de febrer de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Terrassa Arts Escèniques acomiada el mes de febrer amb Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria al Teatre Alegriaun espectacle de Glòria Ribera que recupera el cuplet com a eina de denúncia social i entreteniment. 

Diferents estils de dansa com el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasdoble acompanyen la peça, que s'articula a través d'un relat crític amb l'amansiment de les masses i les emocions de l'artista. Ribera, formada en cant clàssic, violoncel i escriptura creativa defensa fermament la recuperació del tradicional cuplet, que li ha valgut la fama de "folklòrica trash" o "néta de Raquel Meller, Marujita Díaz, Guillermina Motta i Mary Santpere".


La funció, en català i castellà, es podrà veure diumenge 28 de febrer a les 18 h. Les entrades tenen un preu d'onze euros i es poden comprar a través de la pàgina web de Terrassa Arts Escèniques. 

 

Participació