Detectat un brot de Covid-19 a l'escola Liceo Egara amb 22 positius

El centre es troba practicant PCR a tots els seus prop de 1.100 alumnes i professors

Un de cada quatre professors i alumnes del centre es troben confinats.
Un de cada quatre professors i alumnes del centre es troben confinats. | GSV
25 de febrer del 2021
Un brot de Covid-19 afecta l'escola Liceo Egara de Terrassa, situada a la carretera de Castellar. En els últims 10 dies s'han detectat 22 contagis, i en total 254 persones es troben en quarantena; 246 alumnes i vuit professors. Per això, vuit grups estables es troben confinats, la majoria d'infantil i secundària, segons dades d'Educació confirmades pel propi centre a aquest mitjà.

Fins aquest divendres s'estan practicant proves PCR en un cribratge massiu als més de 1.100 alumnes i professionals del centre. Fonts de l'escola han explicat en declaracions a LaTorre que a l'espera dels resultats dels testos, "el centre es manté obert i funcionant amb normalitat". 

Una situació semblant es viu al col·legi Sagrat Cor, on hi ha nou classes confinades a causa d'un brot detectat la setmana passada. L'episodi manté en quarantena a 276 alumnes i professors, tot i que s'han detectat menys casos, 14 en 10 dies. En aquesta ocasió, ja es va practicar un cribratge a tot el personal i alumnat del centre el passat cap de setmana, i un cop coneguts els resultats, es van confinar els positius i els seus contactes estrets.