El drac Baluk de Terrassa aprova un nou protocol contra les agressions masclistes

L'associació ha renovat la junta i ha implementat canvis estructurals a l'assemblea del passat 23 de febrer

Redacció
25 de febrer del 2021
El drac Baluk de Terrassa ha aprovat el "Protocol per a l'abordatge de la Violència Masclista" amb un 92% de vots a favor i 8% en contra en l'última assemblea anual celebrada el passat 23 de febrer. La nova junta preveu treballar conjuntament amb la Comissió d'Equitat creada arran del protocol per realitzar formacions amb professionals. 

A més a més, l'assemblea ha permès dur a terme alguns canvis estructurals. Actualment, bona part dels membres de l'associació supera els 25 anys, motiu pel qual l'associació ha iniciat el procés de canvi per deixar de ser una entitat juvenil i esdevenir-ne una de caràcter general. El president, Pau Gerona ha justificat la decisió i ha explicat que "és una proposta que feia anys que era sobre la taula, però que no havíem tingut temps per dedicar-li". 

Amb tot això, el drac Baluk ha aprovat també la reformulació d'alguns articles del Reglament de Règim Intern i ha renovat la junta amb l'objectiu de mantenir activa la seva massa social. Des de l'associació lamenten que la situació a causa de la pandèmia els ha impedit fer la renovació de la junta abans i de manera presencial.