Augmenta la xifra de classes confinades a Terrassa amb el focus posat en dues escoles

Entre el Liceo Egara i el Sagrat Cor concentren gairebé la meitat dels més de mil alumnes confinats a la ciutat

Una mestra prenent la temperatura d'un alumne a l'entrada de l'Ave Maria de Manresa
Una mestra prenent la temperatura d'un alumne a l'entrada de l'Ave Maria de Manresa | AFT
Redacció
25 de febrer del 2021
La xifra de grups escolars en quarantena a Terrassa ha augmentat lleugerament en les últimes hores. A l'últim recompte n'hi havia 39, i després de la reincorporació de cap grup, actualment en són 44. La mesura afecta 1.056 alumnes de 22 escoles i instituts, dos centres més que a l'última actualització.

Entre aquests destaquen dues escoles, el Liceo Egara i el Sagrat Cor, amb 246 i 267 alumnes confinats, respectivament, segons el departament d'Educació. Al primer hi ha vuit classes en quarantena, i al segon, vuit més. Així doncs, concentren el 48,57% dels alumnes confinats a la ciutat, i 16 de les 44 aules aïllades.

A secundària hi ha 25 classes confinades: set al Liceo Egara, quatre al Sagrat Cor, dos al Sant Domènec Sàvio, al Cavall Bernat i al Cingle, i una a l'IES Blanxart, al de Can Roca, a les Aimerigues, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, a l'IES Santa Eulàlia i al Segle XX.

A infantil i primària en són 19: quatre al Sagrat Cor, tres al Maria Auxiliadora, dos al Pau Vila i Dinarès, a l'escola Martí i a l'Agustí Bartra, i un a l'escola França, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Roser Capdevila, al Serra de l'Obac i al Vedruna-Vall.