Covid-19 a les aules

Augmenta la xifra de classes confinades a Terrassa amb el focus posat en dues escoles

Entre el Liceo Egara i el Sagrat Cor concentren gairebé la meitat dels més de mil alumnes confinats a la ciutat

per La torre del Palau , 25 de febrer de 2021 a les 11:00 |
AFT
La xifra de grups escolars en quarantena a Terrassa ha augmentat lleugerament en les últimes hores. A l'últim recompte n'hi havia 39, i després de la reincorporació de cap grup, actualment en són 44. La mesura afecta 1.056 alumnes de 22 escoles i instituts, dos centres més que a l'última actualització.

Entre aquests destaquen dues escoles, el Liceo Egara i el Sagrat Cor, amb 246 i 267 alumnes confinats, respectivament, segons el departament d'Educació. Al primer hi ha vuit classes en quarantena, i al segon, vuit més. Així doncs, concentren el 48,57% dels alumnes confinats a la ciutat, i 16 de les 44 aules aïllades.


A secundària hi ha 25 classes confinades: set al Liceo Egara, quatre al Sagrat Cor, dos al Sant Domènec Sàvio, al Cavall Bernat i al Cingle, i una a l'IES Blanxart, al de Can Roca, a les Aimerigues, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, a l'IES Santa Eulàlia i al Segle XX.

A infantil i primària en són 19: quatre al Sagrat Cor, tres al Maria Auxiliadora, dos al Pau Vila i Dinarès, a l'escola Martí i a l'Agustí Bartra, i un a l'escola França, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Roser Capdevila, al Serra de l'Obac i al Vedruna-Vall.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 21 d'abril.

[noticia]280[noticia] [noticia]271[noticia]

 

Participació