El Festival de Jazz de Terrassa ja té data: del 27 de maig al 13 de juny

L'organització preveu recuperar propostes internacionals cancelades a l'última edició "sense oblidar l'escena catalana"

La Nova Jazz Cava tornarà a acollir la majoria de concerts.
La Nova Jazz Cava tornarà a acollir la majoria de concerts. | ACN
Redacció
25 de febrer del 2021
Actualitzat el 13 de maig a les 12:33h

La 40a edició del Festival de Jazz de Terrassa ja té data: se celebrarà del 27 de maig al 13 de juny de 2021. Així ho ha anunciat en un comunicat el Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals, organitzador d'un dels cicles culturals més emblemàtics de la ciutat.

D'aquesta manera, després de celebrar-se per últim cop aquesta tardor a causa de la pandèmia -la 39a edició va coincidir amb l'inici del confinament-, la nova edició s'endarrereix respecte a les dates habituals per assegurar la seva celebració. Pel que fa al cartell, que encara no es coneix, l'organització avança que es destaparà "ben aviat".

Els organitzadors asseguren trobar-se "il·lusionats" per l'arribada d'un número rodó com el 40, i expliquen que "treballen a bon ritme en la configuració del programa artístic". En aquest sentit, apunten que es preveu recuperar propostes internacionals cancel·lades a l'última edició sense oblidar "les propostes de l'escena catalana i la defensa de la programació de qualitat i diversa".

D'altra banda, també s'anuncia que la Nova Jazz Cava, com ja és habitual, serà l'epicentre de l'activitat. Tot i això, s'espera celebrar "matinals populars a l'aire lliure". Com a novetat el Teatre Principal s'incorpora com a nou escenari amb l'objectiu d'acollir concerts de més gran format. També es preveuen actuacions a Matadepera i a Vacarisses.