operació policial

Troben 2.700 plantes de marihuana en dos habitatges ocupats a Terrassa

La policia ha detingut tres persones: un pare i un fill i un altre home que vivia confinat per vigilar i mantenir la plantació

per La torre del Palau , 24 de febrer de 2021 a les 12:07 |
Tot i la proximitat, no existia relació entre les dues trames. | Policia espanyola
La policia espanyola, juntament amb la Policia Municipal de Terrassa, ha detingut tres persones i ha confiscat 2.677 plantes de marihuana en dos habitatges ocupats de la ciutat. En un comunicat, confirmen que malgrat que operaven a un quilòmetre de distància, les dues trames no tenien relació entre elles. Totes punxaven la llum i l'aigua de la instal·lació.

En el primer dels casos s'ha detingut dues persones, pare i fill. Tots dos amb antecedents, serien membres d'un clan familiar investigat anteriorment per fets similars. El seu modus operandi consistia en ocupar habitatges per instal·lar-hi plantacions interiors.


Se'ls han trobat 1.672 plantes, una pistola d'aire comprimit, tres armes blanques, 1.100 euros en metàl·lic, i maquinària i instruments pel manteniment del cultiu. Estan acusats d'un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertenència a organització criminal.

D'altra banda, s'ha detingut un home que cobrava uns 4.000 euros cada tres mesos a canvi de no abandonar una plantació amb 850 plantes de marihuana, que "vigilava i mantenia", segons la policia. El sospitós, que comptava amb antecedents, està investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Formava part d'una organització criminal que l'avituallava des de l'exterior.
 

 

Participació