Dues escoles de Terrassa aglutinen el 48% d'alumnes confinats a la ciutat

Segons Educació, entre 20 centres educatius egarencs tenen més de 1.000 infants i joves en quarantena

Redacció
24 de febrer del 2021
Actualitzat el 25 de febrer a les 14:05h
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha disminuït en els últims dies: actualment hi ha 39 grups confinats per casos de Covid-19, nou menys que divendres passat. Segons Educació, la mesura afecta 1.059 alumnes de 20 escoles de la ciutat. Tot i aquesta disminució, ressalta el fet que dues escoles, el Liceo Egara i el Sagrat Cor, compten amb un total de 454 alumnes en quarantena, gairebé un 43% del total de la ciutat.

A secundària hi ha 23 grups confinats: set al Liceo Egara, quatre al Sagrat Cor, dos al Cavall Bernat i al Cingle, i un a l'IES Blanxart, al de Can Roca, a les Aimerigues, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, al Sant Domènec Savio i al Segle XX.

A infantil i primària en són 16: quatre al Sagrat Cor, dos a l'Agustí Bartra, al Maria Auxiliadora i al Pau Vila i Dinarès, i un a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Martí, al Roser Capdevila, al Serra de l'Obac i al Vedruna-Vall.

D'altra banda, en les últimes hores s'han reincorporat 19 classes. Són 10 de primària: dues de les quals al Cavall Bernat i al Joaquima de Vedruna, i un a Can Jofresa, a Can Roca, al Liceo Egara, al Mont Perdut, al Santa Eulàlia i a l'IES Terrassa. A infantil i primària ho han fet nou grups: tres al Roser Capdevila, i un a l'Andersen, al Font de l'Alba, a l'escola França, al Liceo Egara, al Lumen i al Sant Josep.