El Cinema Catalunya de Terrassa retorna a l'òpera amb la projecció de «Rigoletto»

S'emet aquest dimecres 24 de febrer a les 19 h

L'òpera Rigoletto de Guiseppe Verdi
L'òpera Rigoletto de Guiseppe Verdi | Antoni Bofill
Redacció
23 de febrer del 2021
El Cinema de Catalunya projecta aquest dimecres 24 de febrer a les 19 h l'òpera Rigoletto, de Guiseppe Verdi. Aquesta, basada en el drama Le roi s'amuse de Victor Hugo, és una peça essencial dins el repertori operístic que va ser censurada abans de la seva estrena per la crítica a la monarquia de l'època. En aquesta ocasió, l'espectacle correspon a l'actuació enregistrada al Gran Teatre del Liceu l'any 2017. 

Amb Rigoletto, la sala recupera així les sessions d'òpera i ballet en diferit que van quedar aturades amb la irrupció de la pandèmia. La regidora de la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, Rosa Boladeres, ha mostrat la seva satisfacció per "poder recuperar les projeccions d'òpera i dansa al Cinema Catalunya" i ha destacat que "és un dels trets distintius de la nostra programació, que al llarg dels anys, més bona acollida ha tingut entre el nostre públic i que demostra l'aposta per una oferta de qualitat, variada i adreçada a tota la ciutadania". 

Les entrades es poden comprar a taquilla o a través de la pàgina web del Cinema Catalunya de Terrassa. Així mateix, la Sala del Carrer Sant Pere limita l'aforament per tal de garantir la distància de seguretat entre els assistents i complir amb les mesures de protecció de la Covid-19.