Augmenta a 40 el nombre de grups escolars en quarantena a Terrassa

Més de mig miler d'alumnes de 23 escoles es troben aïllats

Una mestra prenent la temperatura d'un alumne a l'entrada de l'Ave Maria de Manresa
Una mestra prenent la temperatura d'un alumne a l'entrada de l'Ave Maria de Manresa | AFT
Redacció
19 de febrer del 2021
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa ha augmentat en les últimes hores fins a les 40.La setmana va començar amb 50, va retrocedir fins a les 25, i a l'últim recompte se'n comptabilitzaven 30. En les darreres hores no s'ha reincorporat cap grup i se n'han aïllat 10 de nous.

Actualment, 524 alumnes de 23 escoles de la ciutat es troben confinats, segons Educació. Malgrat l'augment dels grups bombolla afectats per la mesura, els registres actuals es troben lluny del pic de 100 del primer trimestre i de 81 de l'actual 2021.

A secundària hi ha 19 grups en quarantena: tres a l'IES Can Roca, dos al Joaquima de Vedruna, al Liceo Egara, al Sagrat Cor, i a l'IES Terrassa, i un al de Can Jofresa, al Cavall Bernat, a l'Escola Pia, a les Aimerigues, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, a l'IES Santa Eulàlia i al de la Torre del Palau.

A infantil i primària en són també 19: tres al Roser Capdevila, dos al Sagrat Cor, al Pau Vila, al Mare de Déu del Carme, a l'escola França, al Font de l'Alba, i un a l'Andersen, a l'Escola Pia, al Liceo Egara, al Lumen, al Sant Domènec Savio i al Sant Josep. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola d'adults Anna Murià i un de l'escola municipal d'educació especial el Pi.