Covid-19 a les aules

Augmenta a 40 el nombre de grups escolars en quarantena a Terrassa

Més de mig miler d'alumnes de 23 escoles es troben aïllats

per La torre del Palau , 19 de febrer de 2021 a les 10:00 |
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa ha augmentat en les últimes hores fins a les 40.La setmana va començar amb 50, va retrocedir fins a les 25, i a l'últim recompte se'n comptabilitzaven 30. En les darreres hores no s'ha reincorporat cap grup i se n'han aïllat 10 de nous.

Actualment, 524 alumnes de 23 escoles de la ciutat es troben confinats, segons Educació. Malgrat l'augment dels grups bombolla afectats per la mesura, els registres actuals es troben lluny del pic de 100 del primer trimestre i de 81 de l'actual 2021.


A secundària hi ha 19 grups en quarantena: tres a l'IES Can Roca, dos al Joaquima de Vedruna, al Liceo Egara, al Sagrat Cor, i a l'IES Terrassa, i un al de Can Jofresa, al Cavall Bernat, a l'Escola Pia, a les Aimerigues, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, a l'IES Santa Eulàlia i al de la Torre del Palau.

A infantil i primària en són també 19: tres al Roser Capdevila, dos al Sagrat Cor, al Pau Vila, al Mare de Déu del Carme, a l'escola França, al Font de l'Alba, i un a l'Andersen, a l'Escola Pia, al Liceo Egara, al Lumen, al Sant Domènec Savio i al Sant Josep. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola d'adults Anna Murià i un de l'escola municipal d'educació especial el Pi.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació