«Alguns dies d'ahir», l'obra que reviu els fets d'octubre de 2017, al Teatre Principal de Terrassa

Es podrà veure aquest dissabte 20 de febrer a les 20 h

L'obra arriba al Teatre Principal de Terrassa dissabte 20 de febrer
L'obra arriba al Teatre Principal de Terrassa dissabte 20 de febrer | Cedida
Redacció
18 de febrer del 2021
El Teatre Principal de Terrassa estrena dissabte 20 de febrer a les 20 h Alguns dies d'ahiruna obra de Jordi Casanovas i dirigida per Ferran Utzet sobre els fets d'octubre de 2017. La peça, interpretada per Abel Folk, Miriam Iscla, Marta Ossó i Francesc Cuéllar dona vida a una família que comparteix els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments durant els cinc dies que van succeir als fets de l'1 d'octubre. 

L'obra convida a l'espectador a reflexionar d'una manera més calmada i amb una mirada polièdrica els fets polítics que s'esdevenen a les institucions i carrers de Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de 2017. Uns mesos molt convulsos per la història de Catalunya que Casanovas ha convertit en una oportunitat perquè el públic en revisqui l'experiència individual i col·lectiva.

Terrassa Arts Escèniques presenta també obres com Am I Bruce Lee, dissabte 6 de març al Teatre Alegria i La Hora del Ritual, dissabte 13 de març, o Ex-Libris, diumenge 11 d'abril al Teatre Principal.