Presó per un veí de Terrassa que va atracar dues benzineres amb arma blanca

Els assalts es van produir el 7 i el 10 de febrer a Lliça d'Amunt i Lliça de Vall, al Vallès Oriental

L'home va ser detingut l'11 de febrer, l'endemà del segon assalt.
L'home va ser detingut l'11 de febrer, l'endemà del segon assalt. | Mossos
Redacció
18 de febrer del 2021
Un veí de Terrassa de 32 anys ha ingressat a presó com a autor de dos delictes de robatori amb intimidació en benzineres del Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall els dies 7 i 10 de febrer. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home l'endemà del segon assalt, i tot seguit el van posar a disposició judicial.

El lladre entrava als establiments a plena llum del dia fent veure que volia comprar algun producte. Quan la botiga es quedava sense clients, s'acostava al caixer amb una arma blanca i intimidava el treballador fins a aconseguir la recaptació de la caixa. Després marxava amb el seu vehicle, que tenia aparcat just a la porta.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Mossos de Granollers va obrir una investigació després de constatar que els successos havien tingut lloc amb una curta diferència de temps, en la mateixa franja horària i en una ubicació pròxima. Així, els agents van aconseguir identificar i localitzar l'atracador en poc temps. El va aturar pujant al seu vehicle i a l'escorcoll van trobar peces de roba amagades i l'arma utilitzada per cometre els atracaments.