La pintora Elisa Aymerich exposa al Centre Cultural Terrassa

L'exposició és d'entrada lliure i estarà oberta fins al 28 de març

Quadre d'Elisa Aymerich.
Quadre d'Elisa Aymerich. | Cedida
Redacció
18 de febrer del 2021
El Centre Cultural de Terrassa acull les obres d'Elisa Aymerich a l'Espai La Galeria. Els retrats acrílics són el focus de l'exposició de l'artista terrassenca, que es podrà visitar a partir d'avui 18 de febrer fins al 28 de març. L'exposició està oberta al públic de dilluns a dissabte de 16 h a 21 h i és d'entrada lliure. 

Aymerich ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals i ha estat finalista en el concurs Flors de Maig i guanyadora del concurs Coro Vell 2019. El seu recorregut per la pintura, compaginat amb la seva professió d'infermera, ha passat per diferents etapes, des de l'aquarel·la i el pastel, passant per l'oli, fins a l'acrílic, que porta posant en pràctica els últims deu anys. Ha pintat bodegons, paisatges i des de fa nou anys explora el retrat. És també l'autora d'il·lustracions de protocols en diferents hospitals de Barcelona i Terrassa. 

Es poden visitar també altres exposicions com Porta Missé. Des dels orígens, fins al 21 de febrer, Les dones també HI ÉREM, fins al 14 de març, Virtuosos del gravat, fins al 9 de maig i Jon Tugores. Atmos-fear, del 25 de febrer al 27 de juny.