Queixes a Can Parellada per l'incivisme al parc de la Serra de Galliners

Denuncien que s'hi ajunten "grups de joves i no tan joves" per fumar-hi porros i fer-hi botellot

Redacció
18 de febrer del 2021
L'incivisme prossegueix al parc de la Serra de Galliners, al barri de Can Parellada de Terrassa. Setmanes LaTorre es feia ressò que un grup de joves havia arrencat un banc de la zona per, segons els veïns "fumar porros uns davant dels altres", més d'un mes després es té constància que s'hi segueixen celebrant botellots i reunions massives sense que la policia actuï.

Un veí de la zona explica a aquest mitjà que "quasi cada tarda" s'hi ajunten grups de "joves i no tan joves" per beure alcohol i fumant cànnabis. Alguns, diuen, fins i tot venen amb els seus fills petits. La situació, a més també es donaria a la plaça de Joan Santamaria, a l'entorn del parc, on, assegura "hi abunden els incívics".

Tot això, lamenta, passa sense que "els agents baixin del cotxe patrulla i facin un tomb a peu" malgrat que "se'ls veu circular" per la zona. Tal com mostren fotos compartides a xarxes socials, a causa de les trobades, l'espai de bancs del parc, situat entre Can Parellada i les Fonts, apareix plena de brossa com restes d'ampolles, gels i altres plàstics. Per això, reclamen actuacions policials "efectives".