FOTO La policia retorna desenes d'ordinadors i tauletes robats a una escola de Terrassa

El material, propietat de l'escola Salvador Vinyals, va ser confiscat a dues persones enxampades diumenge robant a l'escola Roser Capdevila

El material va ser sostret en un robatori ab força el passat dissabte.
El material va ser sostret en un robatori ab força el passat dissabte. | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
12 de febrer del 2021
La Policia Municipal de Terrassa ha lliurat a l'escola Salvador Vinyals el material tecnològic sostret en un robatori amb força al centre el passat dissabte. Es tracta de 25 tauletes, cinc ordinadors portàtils, 10 kits de teclat i ratolí, 11 mòdems, dues càmeres, dos mòbils, un altaveu, una bateria i un carregador.

Els dispositius van ser recuperats per la policia egarenca aquest diumenge, en què es va detenir dues persones després de ser enxampades in fraganti a l'escola Roser Capdevila, on també pretenien robar objectes de característiques semblants.

Onada de robatoris

Des de principis d’any, la Policia Municipal ha detingut a quatre persones relacionades amb l'onada de robatoris a escoles que han tingut lloc al llarg del mes de gener a la ciutat. A més de les dues detencions de diumenge, la Policia Municipal va detenir el 23 de gener una persona que havia entrat a robar a l’Escola Joan XXIII; i una altra, el 25 de gener, quan es disposava a fer-ho a l’Escola Antoni Ubach i Soler.